Bouwen zonder zorgen

Wij zijn gespecialiseerd in kant en klare woningen in houtskeletbouw, volgens het principe van sleutel op de deur.

Als je wilt bouwen moet je momenteel, meer dan ooit, bouwen met oog voor kwaliteit in al zijn facetten. Wij bouwen met kwaliteitsvol materiaal, dat een leven lang meegaat.

Een tweede punt van kwaliteit waar rekening mee moet gehouden worden is de ecologische waarde. Onze planeet moet nog vele generaties meegaan, dus moeten we spaarzaam omgaan met de middelen die ze ons biedt. Door onze manier van bouwen wordt er in de woning al een stabiele temperatuur van rond de 17 °C gegarandeerd. Zo zorgen we er al voor een groot stuk voor dat het in de winter aangenaam warm blijft zonder veel gas of mazout te verbruiken en in de zomer blijft het lekker koel zonder airco met het bijbehorende elektriciteitsverbruik.

Aangezien we bouwen op basis van houtskeletbouw, is uw woning gemaakt van duurzaam, recycleerbaar materiaal dat de ideale basis vormt voor een energieneutrale woning. Tel daar nog bij dat we zoveel mogelijk werken met de krachtigste energieleverancier voor het leveren van warmte, nl. de zon, en je ziet dat we milieuvriendelijkheid en ecologisch bouwen zeer belangrijk vinden. De zon zorgt voor het warm water d.m.v. een warmtepomp en voor elektriciteit via zonnepanelen.

Wij zijn zo overtuigd van de door ons geleverde kwaliteit, dat we het liefst van al totaalprojecten aannemen in onze achtertuin, zodat we onze klanten vaak tegen komen. Complimentjes krijgen we immers allemaal graag.